Advertisement

Бокс Ломаченко Накатані / Lomachenko Vs Nakatani 26 Iyun 2021 Gde Smotret Vo Skolko Nachalo Data I Vremya Kard Koefficienty I Prognozy / Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.

Бокс Ломаченко Накатані / Lomachenko Vs Nakatani 26 Iyun 2021 Gde Smotret Vo Skolko Nachalo Data I Vremya Kard Koefficienty I Prognozy / Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Василия ломаченко раскритиковали на родине. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Василия ломаченко раскритиковали на родине.

Smu Lmg5xk0zcm
Smu Lmg5xk0zcm from 24tv.ua
У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді.

У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко переміг накатані достроково© boxingscene. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко відправив накатані у нокаут.

У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Василия ломаченко раскритиковали на родине. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів.

Uusa8argdsbnhm
Uusa8argdsbnhm from cdn-cf-east.streamable.com
Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Ломаченко відправив накатані у нокаут. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Ломаченко нокаутував накатані в дев'ятому раунді / фото: Ломаченко переміг накатані достроково© boxingscene. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Василия ломаченко раскритиковали на родине.

Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса

Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Ломаченко переміг накатані достроково© boxingscene. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Василия ломаченко раскритиковали на родине. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані.

Xeqratnes6sevm
Xeqratnes6sevm from cdn.livesport.ru
Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко відправив накатані у нокаут.

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Василия ломаченко раскритиковали на родине. У п'ятому раунді ломаченко вперше відправив накатані в нокдаун і ледь не повторив це в шостому, але тоді. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василь ломаченко здобув перемогу технічним нокаутом над японцем масайосі накатані. Ломаченко переміг накатані достроково© boxingscene. Ломаченко нокаутував накатані в дев'ятому раунді / фото: Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів.

Posting Komentar

0 Komentar